суботу, 22 грудня 2012 р.

Вітаємо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анни, Ані, Анночки, Анютки, 
Ганни, Ганусі .....  Вітаємо вас з іменинами!!!
Що означає ім'я АННА (ГАННА)
Ім'я має давньоєврейське походження й означає "благодать".
У Ганні з раннього дитинства проявляється її головна якість - доброта. Вона з радістю доглядає за кошенятами, щенятами, пташками. Граючи зі своїми ляльками, поводиться з ними, як з молодшими дітьми. У більш старшому віці вона здатна надати серйозну допомогу своїм близьким, що потрапили в скрутний стан.
Допоможе старенькій сусідці з купівлями й у роботах в будинку. Турботи рідних і близьких їй людей стають і її турботами. Навколишні нерідко цим зловживають, але Ганна не ображається.
Ганна нерідко має привабливу зовнішність, вона артистична. Уміє шити й красиво одягатися. Не виносить неохайності й неохайності. Ганні більше підходить по духу робота, пов'язана з людьми. Вона цілком може бути сестрою милосердя, учителькою, вихователем. Віддає себе роботі повністю, не побиваючись при цьому про матеріальну сторону справи.
Аня здатна полюбити людину хвору, що п'є або невдаху. При цьому вона ніколи не буде шкодувати про свій вибір. Вона безмовно буде нести свій хрест протягом всього , життя прагнучи допомогти нещасній людині. Буде намагатися розбудити в ньому спрагу життя й прагнення до боротьби за місце під сонцем.
Ганна - вірна й віддана дружина, але зрад не переносить. Якщо зіштовхується із брутальністю й хамством, то замикається в собі й терпляче чекає кращих часів. Випробування самотністю, пов'язане з можливим розлученням, для Ганни не завжди переважніше потоптаного достоїнства.


Немає коментарів: